Céges események szervezése

– kiállítás, átadás, családi nap, kitüntetés –

Szeretné bemutatni új termékét? Meg akar ünnepelni egy jeles eseményt vállalkozása életében? Céges vendégei részére igényel valami különlegeset? Lehetőségek széles skálájával állok rendelkezésére.

Érdeklődni szeretnék...

Amíg átvágásra kerül egy szalag

– lehet ezt nyugodtan is –

Átadnánk az új szerelőcsarnokot, de hogyan ültessük a vendégeket, hova tegyük a szónoki emelvényt, mi legyen a háttér, ki ki után következzen, és mi legyen az állófogadás menüje?

Adjunk-e ajándékot, és ha igen, mit?

Ezen kívül még éppen 99 kérdés merülhet fel a felelősségteljes vezetőben.

Ne tartsa magában!

Kitüntetés

– persze csak ha méltó és igazságos –

A kitüntetés szép dolog. Átadásakor teremtsünk olyan helyzetet, amely méltó az eseményhez! Legyen megfelelő a háttér, az öltözet és a berendezés — hiszen ne feledjük: fénykép- és videofelvételeken szerepelünk majd! A levezető szónok készüljön fel a kitüntetett méltatására, a laudációra, a nevek és titulusok helyes kimondására! Illő ilyenkor úgy megválasztani az átadandó tárgyakat, virágokat és okleveleket, hogy a kitüntetett le is tudjon menni a színpadról.

Apropó menü

– falatkák, pohárkák, kóstolás, nasi  –

Nem mindegy, mikor mit és ki kínál! Van ugyanis az a helyzet, amikor illik, vagy reklám szempontból éppenséggel helyes a kínálás és tukmálás.

Állófogadáson szárazabb, egyensúlyozhatóbb étel a nyerő, ezen kívül új divat a sétáló tányér (pl. sajt, kisebb húskészítmények vagy aprósütemény tartalommal). A műanyag pohár visszaszorulóban, bár ellenőrizhetetlen tömeg esetén (szakkiállításon szörpkóstolásra vagy kávézásra) még elmegy.

Külön feladat még a meghívottak és a „gyanútlan éhes tömeg” szétválasztása egy-egy jelesebb eseményen. Adott helyzetekben javasolt a belépő kártya, az étkezési kupon és a megfelelő feliratozás alkalmazása.

Rendezvényre készül? Kérdése van? Keressen!

 

Elérhetőségeim...