Idegenvezetés

– séták, városnézés, múzeumlátogatás egyedi igények szerint –

 

Az idegenvezető feladata a vendégek kalauzolása. Én megmutatom a helyi érdekességeket, szívesen mesélek vidám és tanulságos történeteket, valamint végigkísérem a csoportot a programhelyszíneken. És hogy mi történhet még? Kattintson erre a kisfilmre!

 

Érdeklődni szeretnék...

Kinek mit?

– avagy tisztázzuk előre, hogy kikből áll a célcsoport! –

Ha már egyszer elmegyünk valahová, bízzuk magunkat szakemberre! Előtte nem árt azonban elmondani, hogy pontosan mit szeretnénk… Egyszer jártam úgy egy néprajzi múzeumban, hogy fél óra elteltével a csoport minden tagja lemaradt. Mégpedig az új szárnyban kialakított liftnél. Ezt a modellt még nem ismerték és mindenki ki akarta próbálni. Mint kiderült, ez egy liftszerelő cég jutalomutazása volt!

Ezután villámgyorsan változtattam a programon és a köztéri szobrok megtekintése helyett a Híradástechnikai Gyűjteményt nyittattam ki nekik vasárnap délután, ami számukra igazi kuriózum volt. Pláne az azt gondnokoló idős mérnök bácsi történeteivel.

Jó tanács: a német és angol nyelvű szakszöveg ismerete mellett fontosak a vicces beszólások is!

Ár: 5.000 Ft/óra, napi ár megegyezés szerint.

Referenciák: Solt-Révbérpuszta, IBUSZ, Origo Travel, Szent Imre Katolikus Általános Iskola Kecskemét, Bodelshausen Bürgermeisteramt (D)

Érdeklődni szeretnék...