Fesztiválok

– szüreti napok, szakmai vásár, nagyobb ünnepségek –

Egy fesztivál megszervezése sokrétű tevékenység: adott esetben teljesen különböző, egymásnak ismeretlen, viszont lelkes embereket kell összehangolni. Máskor a tőke diktálna — ha mindent ráhagynánk. Rendezőként, konferanszként, tolmácsként, fotósként és sajtósként egyaránt számíthat rám. Technikai háttér, marketing, vendégek ellátása és média — praktikus, ha mindez egy kézben van!

 

Érdeklődni szeretnék...

Ki állhat közel a kondérhoz?

– avagy Magyarország államformája a pörkölt!? –

Hosszú sora van azon teendőknek, melyek egy többnapos rendezvénysorozat szervezőire várnak. Az előkészületektől a legutolsó stand elpakolásáig több hónap telik el. Ki törődik a sajtóval, a fellépőkkel, a látogatókkal és a kiemelt vendégekkel? Mindezt összeszervezni nagy munka. Például nincs az a nagy bogrács, ami előbb-utóbb ki ne fogyna — viszont éhen ne maradjon senki! Csapatommal vállalom a koordinálást, a költségvetés elkészítését és az utólagos kiértékelést.

Ide jöjjön mindenki!

– mert ilyet úgysem láthat akárhol… –

Induljon a zene, pörögjenek a szoknyák, ugorjanak az akrobaták — akár két keréken is! A műsor összeállításánál legyünk tekintettel a kedves közönségre, vonjuk be a lelkes aktivistákat és vegyük figyelembe a hely adta lehetőségeket! Közben pedig teremtsünk igényeket — igényes dolgokra!

Rendezvényre készül? Kérdése van? Keressen!

 

Elérhetőségeim...